Koivukylän apteekin ajankohtaiset kampanjat

ORIONIN keräilykampanja verkossa ja myymälässä ajalla 28.9.2020-3.1.2021

Ilman viiletessä kohti syksyä Orionin itsehoitotuotteiden keräilykampanja on täällä taas! 28. syyskuuta alkavassa kampanjassa on mukana yli 100 suosittua ja kysyttyä tuotetta. Ostamalla kampanja-aikana kuusi (6) kampanjaan kuuluvaa tuotetta, saat valita itsellesi tuotelahjan. 

Tutustu keräilykampanjaan virallisella kampanjasivulla osoitteessa https://www.itsehoitoapteekki.fi/kerailykampanja/

Bevita eye -tuotteet -15 % marraskuun ajan sekä verkossa, että myymälässä.

Yksi ihmisen tärkeimpiä aisteja on näkö, ja siitä kannattaakin huolehtia hyvin. Bevita Eye:n kokonaisvaltaisesta silmienhoidon sarjasta löydät tuotteet niin lievään, keskivaikeaan kuin vaikeaankin kuivasilmäisyyden hoitoon esimerkiksi suihkeen ja tippojen muodossa. Tuotesarjan silmätipat soveltuvat piilolinssien käyttäjille ja sarjasta löydät myös kosteuttavat piilolinssien hoitonesteet. Valikoimasta löytyy myös silmäpyyhe esimerkiksi silmäluomentulehduksen hoitoon.

Sebamed 1000 ml pakkaukset -15 % marraskuun ajan verkossa ja myymälässä.

Sebamed-pesunesteiden 1000 ml pumppu ja täyttöpussi riittävät riittoisan koostumuksensa sekä kokonsa takia pidemmäksikin aikaa! Tuotteet puhdistavat tehokkaasti kasvot ja koko kropan, eivätkä jätä ihoa kuivaksi syksyn haasteisiin. Hellävaraiset pesunesteet sopivat normaalin ihon lisäksi myös kuiva- ja ongelmaihoisille. 

FluAcute Zinc -suihkeet 16 € marraskuun ajan vain verkkoapteekista!

Pysäytä flunssa sinkkisuihkeella! Tuote on tarkoitettu virusperäisen ylähengitystieinfektion keston lyhentämiseen ja sen oireiden, kuten kurkkukivun lievitykseen.  Sinkkiasetaatti lyhentää virusperäisen ylähengitystieinfektion kestoa ja lievittää sen oireita. Sinkin vaikutukset ovat suun ja nielun limakalvolle annosteltuna paikallisia. B5-vitamiini edistää limakalvojen uusiutumista.

Huomioi kampanjoiden voimassaolot. 

Sivu päivitetty viimeksi 2.11.2020